MERSİN / YENİŞEHİR - Bahçelievler İlkokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Sayın Velimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği gereği; Okul Aile Birliğimizin olağan Genel Kurul toplantısı 12 Ekim 2023 Perşembe günü saat 13:30'da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere okulumuz kantin salonunda yapılacaktır.
Toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Feryal DENİZ DEMİROĞLU                                          Sıtkı TIRAK
                    Okul- Aile Birliği Başkanı                                       Okul Müdürü

GÜNDEM  :

1- Açılış ve Yoklama. Toplantı yeter sayısının tespiti.

2-  Açık oyla bir divan başkanı ve bir katip üyenin seçilmesi.

3- Saygı  Duruşu ve İstiklal Marşı.

4- Okul Aile Birliği Başkanı ve Okul Müdürünün konuşmaları.

5- Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'YA sunulması.

6-  Denetim Kurulu Raporunun okunması, görüşülmesi ve İBRA'YA sunulması.

7-  Yönetim ve Denetim Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve Divan'a sunulması.

8-  Veliler arasında 5 asil, 5 yedek üye Yönetim Kuruluna ; 1 asil, 1 yedek üye Denetim Kuruluna seçiminin yapılması.

9-  İhtiyaçların temini ve  gerekli harcamaların yapılması için Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

10-  Okulun Eğitim öğretim kalitesinin daha yükseltilmesine yönelik önerilerin görüşülmesi.

11-  Tahmini bütçenin görüşülmesi.

12-  Dilek ve temennilerin görüşülmesi.

13-Kapanış

Yayın: 08.10.2021 - Güncelleme: 29.09.2023 13:48 - Görüntülenme: 449