MERSİN / YENİŞEHİR - Bahçelievler İlkokulu

.
Gazi Mahallesi 1318 Sokak No 5/A Yenişehir/ MERSİN
Vizyon
Milli kültür öğelerini içselleştirmiş, eğitim - öğretim, kurum kültürü ve kalitesi ile yenilikçi ve girişimci bir kurum olmak
Misyon
Okul olarak ülke kalkınmasında kaliteli bir eğitim için etkili yönetim tekniklerini kullanan, mevcut kaynakların eşitlik ve adalet anlayışı içinde dağıtımını ve kullanımı sağlayan, gerekli personel ve teknolojik donanımı temin eden, öğrencilerine Cumhuriyet ve Demokrasi bilincini aşılayan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, yenilikçi, analitik düşünceyi teşvik eden, sanatsal, bilimsel ve teknolojik gelişmelere duyarlı, üretken, sorumluluk sahibi ve temsil edebilme yeteneğini kazanmış mutlu bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
.
Kütüphane Kitap Sayısı :6512
Öğretim Şekli :İkili Eğitim - Okulumuz Sabahçı Devrede - Pirireis İlkokulu Öğlenci Devrede
Doğal Gaz
Belediye Otobüsü ve Minibüs güzergahları yakınındadır.
İlçe Merkezi
1 Km
Basketbol, Tenis, Yüzme ve Halk Oyunları etkinlikleri gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları
Tübitak, Teknofest, e-Twinning ve Erasmus+ Akreditasyon projeleri yürütülmektedir.
Diğer Hususlar
Pirireis İlkokulu, binalarının tahliye edilmesi nedeniyle okulumuza taşınmıştır. Bu nedenle okulumuz Sabahçı Devrede, Pirireis İlkokulu öğlenci devrede eğitim vermektedir.