MERSİN / YENİŞEHİR - Bahçelievler İlkokulu

Mrt

Afet ve Acil Durum Eğitim Tatbikatımızı 06 Mart 2024 Çarşamba günü saat 11:00'da gerçekleştirdik. Tatbikatımıza İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Mustafa ANTEPLİOĞLU ve Sayın İbrahim YILMAZ da katıldılar.

Şbt

Okulumuz 2/D Sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmenleri Adnan YILDIRIM rehberliğinde Mercan 100.Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezini gezdiler.

Ock

Geleneksel olarak düzenlediğimiz C vitamini Şenliğimizin Üçüncüsünü,  18 Ocak 2024 tarihinde Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Necmeddin DİNÇ, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve çok sayıda velinin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzda gerçekleştirilen Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası İlçe Programına; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Necmeddin DİNÇ, Şube Müdürümüz Abdurrahman AKBUĞA, Okul Müdürlerimiz ve velilerimiz katıldı. Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 2/A Sınıfı öğrencileri, Sınıf Öğretmenimiz Ferhan AKCAN refakatinde, Mercan Bilim Merkezindeki etkinliklere katıldı.

Kas

Okulumuz 4-B Sınıfı, Sınıf Öğretmenimiz Zuhal EROĞLU refakatinde Mezitli Mutlu Yaşam Köyüne gezi düzenledi.

Kas

Okulumuzun katılımcısı olduğu, 2021-2027 Okul Eğitimi Erasmus Akreditasyonu projesi kapsamında öğretmenlerimiz Ayşe BEŞİROĞLU ve Songül OĞUZ BAYRAM, Çekya Prag'da düzenlenen düzenlenen eğitim programına katıldılar.

Kas

Sınıf Öğretmenimiz Tuba CANLI refakatinde öğrenci ve velilerimizin de katılımıyla gerçekleşen gezide, Eskişehir'de Odunpazarında bulunan müzeler, Kurşunlu Külliyesi ve Sazova Bilim ve Kültür Parkı ziyaret edildi. Ankara'da Anıtkabir, 1.Meclis Binası, 2.Meclis Binası, Etnografya Müzesi ve Rahmi Koç Müzesi gezildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü okulumuz bahçesinde düzenlenen programla coşkuyla kutladık. Programda görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sınıf Öğretmenimiz Ayşe BEŞİROĞLU refakatinde öğrenci ve velilerimizin de katılımıyla gerçekleşen gezide, Eskişehir'de Odunpazarında bulunan müzeler ziyaret edildi. Ankara'da Anıtkabir, 1.Meclis Binası, 2.Meclis Binası ve MTA Tabiat Tarihi Müzesi gezildi.

Ekm

Okulumuz 2-D Sınıfı öğrencilerinin yazdığı "Çocukça Öyküler" kitabını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Necmeddin DİNÇ'e takdim ettik. Ziyarete Okul Müdürümüz Sıtkı TIRAK, 2-D Sınıf Öğretmeni Adnan YILDIRIM ve öğrencilerimiz katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz kitap yazma etkinliğimiz nedeniyle okulumuzu tebrik etti.

Haz

Okulumuzdan 8 yıl önce mezun olan ve bu yıl liseyi bitiren kıymetli öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri Ferhan AKCAN'ı ve okul müdürümüz Sıtkı TIRAK'ı ziyaret ettiler.  Nazik ziyaretleri için teşekkür eder, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Nis

Okul sporlarında kullanılmak üzere okul spor formalarımızı teslim aldık. Formalarımızı yaptıran 4/E Sınıfı velis Sayın Ufuk AKBAŞ ve sınıf öğretmenimiz Sayın Ferhan AKCAN'a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 2/B Sınıfı Öğretmeni Kenan DOĞAN emekliye ayrılmıştır. Okulumuza vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Ock

Okulumuz, eSafety akreditasyon sistemi tarafından  yapılan değerlendirmede internet ve dijital araçların çevrimiçi güvenlik seviyesi bakımından Avrupa çapında geçerli olan "BRONZ MADALYA" etiketi almıştır.Güvenli okul olma yolunda; öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin, internet ve dijital araçların güvenli kullanımı konusunda farkındalıklarını arttırmak için çalışmalarımız devam edecektir. Okulumuz e-Güvenlik ekibine çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.